Fiber

Glasvezel zijn de aders van uw netwerk infrastructuur

Glasvezelbekabeling is niet zomaar een standaard netwerkkabel die men in de muur aansluit.  Het zijn de hoofdaderen van uw netwerk en dus de cruciale verbinding met de buitenwereld.  Wij installeren niet enkel glasvezelbekabeling, maar doen ook de afmontage of herstelling van breuken.  Hiervoor gebruiken wij gecertifieerde materialen met bijhorende attesten.  Wij komen graag bij u langs om een op maat gemaakt voorstel uit te werken opdat uw bedrijf in een optimale digitale omgeving kan werken.

Onze specialisatie is sinds enkele jaren glasvezel en de afmontage ervan, dat een sterke opmars kent sinds de grote behoefte aan bandbreedte en stijging van de koperprijzen. Afhankelijk van de gewenste performantie of bandbreedte, installeren wij voor u een koper- of glasvezelbekabeling. Hebt u verschillende afdelingen of sites die met elkaar moeten communiceren? Dan kan glasvezel voor u een oplossing zijn. Alle geplaatste fiberbekabeling wordt door ons afgemonteerd en met certificaat afgeleverd. 

Glasvezel is niet meer weg te denken om afstanden van meer dan 100 meter te overbruggen waar we met gewone koperbekabeling (bv. UTP of FTP of SFTP) ontoereikend zijn. Zijn uw vestigingen ver van elkaar verwijderd, dan kan een fiber voor u een oplossing zijn. 

Services: 

Wij bieden ook services naar installateurs om geplaatste glasvezel on-site af te monteren. 

Waarom kiezen voor glasvezel?

  • Fiber kan veel grotere afstanden overbruggen
  • Uw dataverkeer kan grotere hoeveelheden aan
  • De snelheid is veel vlugger
  • Makkelijk datatransport van zowel internet, camera's, telefonie, wifi, ...